Tottenham došao u Pariz po Rabiota, a on ih osramotio kao niko

Odbio londonski klub

Tottenham došao u Pariz po Rabiota, a on ih osramotio kao niko

E. Čaušević

Vezni fudbaler PSG-a, Adrien Rabiot, od danas može pregovarati s drugim klubovima nakon što je odbio produžiti saradnju s klubom iz Pariza.

Rabiot je u nekoliko navrata odbio ponudu PSG-a da produži ugovor koji ističe na kraju sezone i prema svemu sudeći na ljeto će kao slobodan igrač napustiti ovaj klub. Nije tajna da će Rabito najvjerovatnije potpisati za Barcelonu i spreman je da u drugom dijelu sezone sjedi na klupi kako bi bez obeštećenja potpisao za Katalonce.

PSG je imao namjeru da bar nešto zaradi od Rabiota i pokušat će sveda ga prodaju u januaru. Ipak, on je najvjerovatnije već sve dogovorio s Barcelonom i zbog toga odbija ostale ponude. Veliki interes za njega pokazao je Tottenham, no Rabiot je to "hladno" odbio.

Čelnici Tottenhama su razočarani napustili Pariz jer nisu očekivali takvo ponašanje od 23-godišnjeg veznjaka. Navodno, Rabiot im je rekao da ne želi preći u Tottenham jer misli da je previše dobar da bi igrao za londonski klub.

Top Komentari

Nepoznat_tip
Mali je umisljen do bola a realno i nije neki igrac
51 6
merim
Ovo mirise na Juventus
15 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi