Lloris: Smanjujemo razliku u odnosu na najbolje, želimo trofeje

Golman Tottenhama

Lloris: Smanjujemo razliku u odnosu na najbolje, želimo trofeje

Golman Tottenhama Hugo Lloris poručio je kako ove sezone sa svojim klubom namjerava osvojiti barem neki trofej.

Tottenham se bori za titulu ali je poprilično daleko od prvoplasiranog Liverpoola, mada to ne znači da su se u ekipi Spursa već predali.

"Mi radimo za trofeje. Znamo da u Premier ligi ima mnogo kandidata, velikih timova i igrača, pa nam je zato zanimljivo. Ovo je najtakmičarskija zemlja, tako da i mi moramo imati isti pristup i dati sve od sebe", rekao je Lloris, te dodao:

"U prethodnim godinama smo pokazali da imamo kvalitet. Godinu po godinu, smanjujemo razliku u odnosu na najbolje. Želimo osvajati trofeje, moramo ovako nastaviti".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Tottenham je posljednji trofej osvojio još 2008. godine i to Liga kup.

Top Komentari

Nepoznat_tip
Mozete samo FA Cup osvojit i to ako ovi odu daleko u Evropi pa izvedu b ekipu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi