8

Komentari (8)

DOKTOR_GAZ_
I ovakav MRTVI TOTTENHAM ce ZAVRSITI ispred malog JADNOG AR567ALA..ali jedno ih VEZE, oba kluba NISU VELILANI, ali su BOGATI..Mogao bi i NEWCASTLE UPLESTI RUKE za 5 mjesto, PA DOLE..
E.Car
Nije da me nesto interesuje Arsenal ali oni ove godine mogu do titule na tvoju žalost!!!! Igraju odlično, gledao sam ih nekoliko puta.
DamirS
Ne zna se gdje će Arsenal završiti, drugi, treći...pet, šesti. Nema veze... Ali se zna definitivno gdje ćeš ti završiti ako nastaviš tako: na psihijatriji.
user1639705257
@DamirS a što bi on završio na psihijatriji?
Nisam fun niti njegov niti Arsenala ali lik @DOKTOR_GAZ_ nije ništa slagao.
I meni je dosadio više sa Arsenalom i što ga podyebaje ali je ISTINU napisao. Arsenal nije velikan po osvajanju TITULA ili LP.
TO SU ČINJENICE.
JBGA DRUG
King_Kenny
...i ovi Arapi poceli podmazivati sudije...2.gol cist faul nad Llorisom...golman prvi stigao do lopte ovaj se zabio u njega i oborio ga i nikom nista,primi covjek gol...
E.Car
Koliko znam to je bilo kod prvog gola, a niko nije kriv za to do Loris. Sam se zabio u čovjeka koji je stajao kao stijena. Umjesto da je nabio loptu on igra prsima, nije bio u utakmici uopšte.
King_Kenny
@E.Car ...kako je stajao kad je trcao prema lopti i zabio se u golmana koji je prvi dosao do lopte,a nebitno jel prvi ili drugi gol bio...inace me boli neka stvar za Tottenham,drago mi je sto su izgubili,ali ono je faul cist ko suza...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.