Tottenham ostaje bez napadača, poznata naredna stanica?

Llorente odlučio da napusti klub

Tottenham ostaje bez napadača, poznata naredna stanica?

Napadač Tottenhama Fernando Llorente, kako stvari stoje, napustit će White Hart Lane.

Španac je u londonski tim stigao prošlog ljeta iz Swanseaja za nešto više od 15 miliona eura, ali kako nije u najboljoj formi već neko vrijeme, ove sezone ne dobija šansu ni na kašičicu kod Pocchetina.

Stoga i nije iznenađujuće što je Llorente izrazio želju za promjenom sredine već u januarskom prijelaznom roku, a na stolu navodno već sada ima dvije opcije - povratak u voljeni Athletic Bilbao ili transfer u Galatasaray.

Obje momčadi su navodno zagrizle da dovedu Llorentea u svoje redove, a turski mediji tvrde da je Galatasaray u ovom trenutku u prednosti, te da su čelnici kluba već u kontaktu s igračem i da su dogovoreni lični uslovi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također se navodi kako je Galatasaray spreman za 33-godišnjeg napadača platiti 4,5 miliona eura koliko zapravo i traži Tottenham za njegove usluge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi