Tottenham se toliko mučio oko stadiona, pa će ih riječi De Bruynea itekako zaboljeti
Spursima će ovo biti tek druga utakmica na novom stadionu

Igrač Cityja nije birao riječi kada je govorio o novom stadionu Tottenhama

Tottenham se toliko mučio oko stadiona, pa će ih riječi De Bruynea itekako zaboljeti

S. Pašalić

Tottenham će u utorak u okviru četvrtfinala Lige prvaka dočekati na svom terenu Manchester City.

Spursi će ugostiti Građane na svom novom stadionu koji je nedavno završen i koji izgleda fantastično. Ipak, novi stadion čini se nije previše oduševio igrača Cityja Kevina De Bruynea.

"Ne zanima me stadion. Meni je stalo do ekipe s kojom igramo. Svi govore o stadionu kao da je to nešto posebno. Svako ima stadion, svako ima navijače", izjavio je De Bruyne.

"Bit će spremni za to. Vjerovatno će biti malo uzbuđeniji, ali na kraju je to stadion s navijačima. Ako odu na Wembley sa 80.000 ili na ovaj stadion gdje će biti 62.000 ljudi, bit će isto. Bit će teška utakmica, ali mislim da ćemo biti spremni", dodao je De Bruyne.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Manchester City igra u sjajnoj formi, a posljednjih nekoliko utakmica su bez svog najboljeg strijelca Sergija Aguera koji će čini se propustiti i utakmicu protiv Tottenhama.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi