Tottenham spreman ponuditi Eriksenu novi ugovor
Eriksen je u Tottenham stigao 2013. godine iz Ajaxa i veoma brzo se promovisao u jednog od najboljih veznjaka ovog kluba, ali i u jednog od najboljih veznjaka Premier lige

Ostaje u Spursima?

Tottenham spreman ponuditi Eriksenu novi ugovor

S. Bošković

Tottenham Hotspur navodno je spreman da ponudi novi ugovor Christianu Eriksen.

Danski reprezentativac jedan je od najboljih igrača tima iz Londona, a sada mu njegov tim želi odužiti tako što će ga učiniti jednim od najplaćenijih igrača u klubu.

Ovog 26-godišnji fudbaler ima još dvije godine trenutačnog ugovora s Spursima, ali prema navodima britanskih medija spreman je da ga produži.

Naravno, tu bi trebala pomoći i njegova nova plata koja bi trebala biti blizu 200.000 funti sedmično, a toliko ima i Harry Kane koji je glavna zvijezda Spursa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, za Eriksena je interes pokazao Real Madrid i teško je očekivati da će između Reala i Tottenhama Danac izabrati ostanak u Londonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi