Tottenham već pronašao zamjenu za Eriksena: U PSG stigla ponuda od 40 miliona eura
Tottenham je poslao ponudu od 40 miliona eura za Juliana Draxlera

U Londonu su svjesni da će Danac napustit klub

Tottenham već pronašao zamjenu za Eriksena: U PSG stigla ponuda od 40 miliona eura

S. Pašalić

Christian Eriksen će po svemu sudeći ovog ljeta napustiti Tottenham.

Danac se već vuže vremena povezuje se Real Madridom, a nedavno je i sam izjavio kako je "vrijeme za nešto novo".

Tottenham je zato već krenuo u potragu za zamjenom za Eriksena, a engleski mediji pišu da su Spursi ponudili 40 miliona eura za igrača PSG-a Juliana Draxlera.

Draxler je 2017. godine stigao iz Wolfsburga u PSG za 36 miliona eura, a ove sezone je krenuo od prve minute u 22 od 32 ligaške utakmice te je postigao tri gola i upisao osam asistencija.

On igra na istoj poziciji kao i Eriksen u Tottenhamu, ali bi njegova plata mogla biti problem za Spurse koji se ne rasipaju sa novcem.

Tottenham također nastavlja borbu za igrača Betisa Giovanija Lo Celsa nakon što je ponuda ovog kluba od 62 miliona funti odbijena, a Argentinac je izjavio da bi se želio pridružiti Spursima pa se očekuje da će se ovaj posao uskoro završiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi