Totti: Ako želimo osvojiti Ligu prvaka, moramo pobijediti najbolje

Legenda Vučice

Totti: Ako želimo osvojiti Ligu prvaka, moramo pobijediti najbolje

Francesco Totti poručuje da će se Barcelona morati dobro oznojiti kako bi izbacila Romu iz Lige prvaka.

Vučica nije imala nimalo sreće jer je izvukla Barcelonu u četvrtini finala Lige šampiona, ali Totti poručuje da i njegova ekipa ima svoje adute i da mora izbaciti najbolje ekipe ako želi osvojiti Ligu prvaka.

"Sretan sam jer smo uz najbolje timove u Evropi. Svaki protivnik je težak u ovoj fazi. Znamo da je Barcelona jedna od najboljih ekipa u Evropi, ali znamo da i protiv nje možemo odigrati dobro", rekao je Totti za Premium Sport i nastavio:

"Na papiru, Sevilla i Liverpool su bili najbolji protivnici za nas, ali na terenu to izgleda mnogo drugačije. Želimo igrati svoju igru i pokazati da možemo igrati protiv Barcelone. Svi očekuju da Barca prođe dalje, ali oni će se upoznati sa veliki Rominim timom. Fudbal je sjajan, a posebno u ovakvim mečevima. Ako želimo osvojiti ovo takmičenje, moramo ići do kraja i izbacivati najbolje ekipe. Suočavanje sa igračima poput Messija i Suareza nam daje dodatni motiv. Barcelona će se sigurno morati oznojiti da izbaci Romu", rekao je Totti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dino123
Totti je uvijek u pravu
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi