Totti: Da sam danas na početku karijere Roma bi me odmah prodala

Razočaran u klub

Totti: Da sam danas na početku karijere Roma bi me odmah prodala

E. Čaušević

Francesco Totti je prošle godine odlučio napustiti Romu nakon što je više do godinu dana proveo na jednoj od direktorskih pozicija.

Totti je cijelu svoju karijeru proveo u rimskom klubu, a nakon što je 2017. godine završio igračku karijeru odlučio je ostati na Olimpicu. Totti je bio jedan od glavnih ljudi za transfere u klubu, ali se tu nije dugo zadržao.

Legendarni fudbaler nije imao baš najbolje odnose s čelnicima kluba i prošle godine napustio je Romu. Ovaj potez je itekako razočarao navijače Rome koji su bijesni na čelnike kluba što su pustili da ode najveća legenda Vučice.

Totti je odlučio da se bavi menadžerskim poslom i osnovao je svoju agenciju. Čini se da se trenutno nema namjeru vraćati u Romu i ne krije da je razočaran dešavanjima u rimskom klubu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Da sam danas na početku svoje karijere ne bih se dugo zadržao u Romi je bi me oni prodali. Teško je danas ostati u Romi na neki duži period i to je tužno", poručio je Totti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi