Totti na mjestu direktora Rome!?
Foto: EPA

U klubu ponudili novi ugovor Fancescu Tottiju

Totti na mjestu direktora Rome!?

Predsjednik Rome James Pallotta saopštio je da je klub ponudio Francescu Tottiju funkciju direktora.

Kako je izjavio Pellotta, Totti ima priliku dobiti šestogodišnji mandat na mjestu direktora kluba po okončanju igračke karijere. Predsjednik rimskog kluba nije želio komentarisati da li će 40-godišnji Totti igrati još jednu sezonu.

Totti je prošlog ljeta potpisao jednogodišnje porduženje ugovora, međutim kako legenda Rome ima sve manju minutažu pitanje je da li će i sljedeće sezone nastupati u dresu voljenog kluba.

"Nismo pričali o njegovoj budućnosti kao igrača, ali Francesco ima ponuđen šestogodišnji ugovor za poziciju direktora", izjavio je Pallotta nakon jučerašnje pobjede Rome protiv Sassuola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi