"Nije istina da želimo Tottija, pa on je prestar"

Cannavaro demantovao medije

"Nije istina da želimo Tottija, pa on je prestar"

E. Čaušević

Legendarni fudbaler Rome, Francesco Totti, još uvijek nije odlučio da li će na kraju ove sezone završiti svoju karijeru.

Totti će za nekoliko mjeseci proslaviti svoj 40. rođendan, ali još uvijek postoji mogućnost da će naredne sezone igrati za Romu. Pred kraj prošle sezone govorilo se da će u penziju, ali je Totti odlučio da potpiše jednogodišnji ugovor s Romom s opcijom da ovog ljeta potpiše na još jednu godinu.

Ipak, Totti tvrdi da još uvijek ne razmišlja o tome, te da će odluku donijeti tek kada završi ova sezona. Mediji u Italiji prije nekoliko dana objavili su da će Totti nastaviti karijeru, ali je u dresu Rome. Navodno, on je dobio ponudu od kineskog Tianjina Quanjiana.

Ipak, trener ove ekipe nekadašnji saigrač Tottija iz reprezentacije, Fabio Cannavaro, otkrio je da od toga neće biti ništa. Cannavaro je objasnio zašto ne dolazi u obzir da ovaj klub dovede Tottija na kraju ove sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nije istina da sam ga zvao u Kinu, niti imam namjeru da to uradim. Postoji samo jedan razlog za to, a to je jer je on previše star. Naš cilj je da dovodimo mlade igrače, a ne one koji su na zalasku karijere", rekao je Cannavaro. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi