Totti: Nisam rekao da sam završio karijeru

Konačno se oglasio

Totti: Nisam rekao da sam završio karijeru

Endin Čaušević

Legendarni kapiten Rome, Francesco Totti, prije desetak dana odigrao je posljednju utakmicu u dresu Vučice nakon čega se na veličanstven način oprostio od navijača ovog kluba.

Ovaj 40-godišnji fudbaler je odlučio da se oprosti od Rome u kojoj je proveo cijelu karijeru nakon što mu je na kraju ove sezone istekao ugovor. Posljednji meč odigrao je protiv Genove, a Olimpico je bio ispunjen do posljednjeg mjesta.

Navijači Rome su Tottiju priredili veličanstven oproštaj baš onako kako je to i zaslužio. Iako su mnogi pomislili da je Totti okačio svoje kopačke o klin čini se da to neće biti slučaj. Za italijanske medije Kralj Rima je izjavio da postoji mogućnost da nastavi svoju karijeru u nekom drugom klubu.

"Trenutno uživam u odmoru sa svojom porodicom i vidjet ćemo kasnije šta će biti. Nisam rekao da sam definitivno završio svoju karijeru", rekao je Totti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mediji na Apeninima špekulišu da bi Totti mogao svoju karijeru nastaviti u dresu Miamija kojeg predvodi nekadašnji reprezentativac Italije, Alessandro Nesta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi