Pallotta: Totti bi mogao biti brend ambasador Rome
Foto: EPA

Predsjednik Rome o mogućim Tottijevim angažmanima

Pallotta: Totti bi mogao biti brend ambasador Rome

Legendarni Francesco Totti se prošle nedjelje oprostio od dresa Rome, a predsjednik ovog kluba James Pallotta smatra da bi Totti trebao postati ambasador za Romin brend, jer bi na taj način, kroz sponzore, mogao zaraditi "brdo" novca.

Predsjednik rimskog kluba je boravio u New Yorku gdje je za jedanu tamošnju radio stanicu govorio o mogućim Tottijevim angažmanima nakon završetka igračke karijere.

"Ako to želi, mi mu nudimo šestogodišnji ugovor na poziciji direktora Rome...A da sam ja na njegovom mjestu, otišao bih na plažu. Ali pošto on ima ogromnu reputaciju, pokušao bih to maksimalno iskoristiti", rekao je Pellotta, te nastavio:

"On bi mogao biti sjajan ambasador za Romin brend i na taj način bi mogao zaraditi 'brdo' novca od sponzora i rezličitih reklama širom svijeta."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, još uvijek nije poznato čime će se legendarni kapiten Rome baviti u budućnosti, niti da li će uopšte završiti svoju igračku karijeru, ili će se možda okušati u nekoj novoj sredini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi