Totti od neprijatelja dobio poruku kojoj se i sam začudio

Pozdrav od navijača Lazija

Totti od neprijatelja dobio poruku kojoj se i sam začudio

Legendarni kapiten Rome Francesco Totti će narednog vikenda posljednji put nastupiti za Romu.

Ovaj 40-godišnjak će se u susretu sa Genovom oprostiti od kluba u kojem je proveo cijelu karijeru, a Romu će nakon 25 godina biti zaista neobično vidjeti bez njega. Makar na klupi...

Da u fudbalu poštovanje i velike priče ipak mogu nadmašiti rivalitet, pa i mržnju, dokaz je poruka koju je Totti večeras dobio od svojih "životnih neprijatelja" - navijača Lazija.

Na utakmici protiv Intera, navijači Lazija su istakli parolu "Tvoji životni neprijatelji te pozdravljaju, Francesco Totti", čime su iznenadili i samog Tottija, koji je vjerovatno mislio da nikada neće doživjeti nešto slično ovome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Neočekivana parola navijača Lazija je zaista sjajna i o njoj već piše cijela Italija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi