Totti: Natjerali su me da donesem odluku koju nikad ne bih donio

Otjeran iz Rome

Totti: Natjerali su me da donesem odluku koju nikad ne bih donio

E. Čaušević

Legendarni Francesco Totti prije skoro četiri godine je završio karijeru, a nakon toga dobio je jednu od direktorskih pozicija u Romi.

Totti je cijelu svoju karijeru proveo u dresu Rome u kojem je igrao čak 24 godine, a nakon što je okačio kopačke o klin odlučio je da ostane u rimskom klubu.

Međutim, Totti se nije dugo zadržao u Romi i odlučio je da napusti klub nakon nesuglasica s čelnicima. To se nije svidjelo navijačima Rome i osudili su potez čelnika kluba da se tako lako odreknu najveće legende Vučice.

Totti je nekoliko godina kasnije izjavio da je vjerovao da će cijeli život provesti u Romi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mislio sam da ću zauvijek biti u Romi. No, stavili su me uza zid i natjerali da donesem odluku koju nikad ne bih donio. Napravio sam izbor i odlučio da odem iz kluba, ali da ostanem u svijetu fudbala", rekao je Totti i dodao.

"Da smo sjeli i popričali to sigurno ne bi bilo ovako. Ipak, nije ih bila briga za mene i odlučio sam da odem. Ljut sam što su me isključili na takav način, ali život ide dalje".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shojich07
Šta je Roma uradila ovoj legendi kluba, ovo što rade Džeki je kamilica sa medom
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi