Je li Džeko rezerva ili starter? Fonseca je opet imao spreman odgovor

Romi bod protiv Beneventa

Je li Džeko rezerva ili starter? Fonseca je opet imao spreman odgovor

A. Čaušević

Bez obzira što je skoro cijelo drugo poluvrijeme imala igrača više Roma nije uspjela pobijediti Benevento. Završeno je 0:0. 

Edin Džeko i ovaj meč Serije A nije počeo kao starter, a priliku za igru dobio je nakon što je Benevento ostao s igračem manje.

Od prve minute igrao je Borja Mayoral koji nije imao svoju noć, baš kao i cijela ekipa Vučice.

Poslije utakmice Paula Fonsecu su pitali ko je starer, a ko rezerva. Fonseca kao da je već imao spreman odgovor.

"Nemamo startera i rezervi. Džeko je igrao protiv Brage, danas je došao red na Mayorala. Nema startera", kazao je Fonseca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Kada je ušao Džeko promijenili smo formaciju, ali smo bili previše spori u realizaciji. Džeko je igrao zajedno sa Borjom, a iza njih Pellegrini, teško da može ofanzivnije", dodao je Portugalac.

Romu kroz nekoliko dana očekuje revanš meča protiv Brage, a Džeko će ponovo tada meč početi od prve minute.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

struja
Benevento bi ogadio fubal i najvecim ljubiteljima.
2 0
Da si imao Dzeku treneru Fonseca od pocetka utakmice protiv Benventa sad bi Roma bila 3 boda u plusu i naravno primakla se vrhu tabele. Fosecov inat koi tijera sa Dzekom nista dobro ne moze donijeti Romi.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi