Trabzon nije prijavio Anđušića za Spartu, transfer dogovoren
Foto: Trabzonspor

Ostaje u Turskoj

Trabzon nije prijavio Anđušića za Spartu, transfer dogovoren

Bh. internacionalac Nemanja Anđušić u narednoj sezoni neće nositi dres Trabzonspora.

Anđušić je u renomirani turski tim stigao ovog ljeta iz Mladosti, no kroz pripremne utakmice se nije uspio izboriti za ozbiljniju ulogu, pa je odlučeno da narednu sezonu provede na posudbi.

Natpise turskih medija potvrđuje svakako i činjenica da ga trener Ünal Karaman nije uvrstio u protokol za utakmicu 3. pretkola Evropske lige protiv Sparte, a naredno odredište u Anđušićevoj karijeri bit će najvjerovatnije drugoligaš Fatih Karagumrukspor.

Rasplet je to kakav je priželjkivao i sam Anđušić, kojem je u ovom trenutku prioritet da igra redovito te da se navikne na novu sredinu, a kroz igre u Karagumruksporu nastojat će i da pokaže čelnicima Trabzonspora da nisu pogriješili što su platili obeštećenje za njega.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

U drugom rangu turskog fudbala još su, između ostalog, Goran Karačić, Edin Cocalić, Avdija Vršajević, Aldin Čajić, Nermin Hodžić, Boubacar Dialiba...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi