Anđušiću poluvrijeme protiv Verone, navijači Trabzonspora ga već "razapeli"

Nisu zadovoljni prikazanim

Anđušiću poluvrijeme protiv Verone, navijači Trabzonspora ga već "razapeli"

E. Škorić

Turski prvoligaš Trabzonspor imao je jaku provjeru protiv Verone, a susret je okončan remijem (1:1).

Turski velikan odigrao je četvrtu pripremnu utakicu u zadnjih sedam dana i zanimljivo četvrti put odigrao neriješeno.

Nakon remija protiv Haladasa, Hoffenheima i Parme, uslijedio je i remi s Veronom.

Miguel Veloso je u 28. minuti postigao vodeći gol za Veronu, da bi Baykus u 80. minuti postavio konačnih 1:1.

Nemanja Anđušić, koji je ovog ljeta prešao iz Mladosti Doboj Kakanj u Trabzonspor, odigrao je prvih 45 minuta, no navijači Trabzonspora su nezadovoljni onim što su vidjeli.

Tako na društvenim mrežama uglavnom smatraju da Anđušić nije pokazao ono što se od njega očekuje, a bilo je i uvredljivih komentara. Naravno, Anđušiću treba malo vremena da se prilagodi, da pokaže da vrijedi, a navijači Trabzona očigledno nemaju puno strpljenja.

"Anđušić je daleko ispod mojih očekivanja, očito ni fizički nije spreman", jedan je od komentara na Twitteru, dok su drugi mišljenja da treba da ide na posudbu, da klub nije doveo adekvatna pojačanja, mada je bilo i onih koji smatraju da je Anđušić imao solidnu predstavu i da mu treba dati malo vremena.

Top Komentari

nightcry
jebo vas trabzon, do 1995 niste ni čuli za njega a sad velikan - yu klubovi preskakali galatu i fener ko da su iz albanije a sad sve velikani, jesu al u qurcu, eno ih iz evropskih takmočenja izbacuju nižerazredni klubovi iz istočne evrope !
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi