Kakav je to majstor: Edin Višća odveo Trabzonspor u polufinale Kupa
Foto: Screenshot

Savladan Antalyaspor

Kakav je to majstor: Edin Višća odveo Trabzonspor u polufinale Kupa

E. Ganibegović

Trabzonspor se plasirao u polufinale turskog Kupa.

Ovaj tim je danas s 2:0 savladao Antalyaspor, a junak je ponovo bio nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Višća.

Nakon samo 11 minuta igre brzonogi momak iz Banovića povukao je akciju, odigrao dupli san s Djaninyjem i pogodio za 1:0.

U 33. minuti Bakasetas postiže novi pogodak za Trabzon, ali je on opravdano poništen zbog ofsajda nakon pregledavanja VAR snimke.

Veliku priliku imao je Trabzonspor na otvaranju drugog dijela igre kada je dva puta istoj akciji pogođena prečka, svoje šanse imao je i Antalyaspor, a kada ih nije iskoristio u 89. minuti za 2:0 pogađa Ozdemir.

Oglasi

Ovo je bio već šesti pogodak Edina Višće od dolaska u Trabzonspor ove zime i danas je odigrao novih sjajnih 90 minuta.

U polufinalu će se Trabzonspor sastati s boljim iz duela Bešiktaš - Kayserispor.

Turski kup, četvrtfinale:

Trabzonspor - Antalyaspor 2:0 (Višća 12', Ozdemir 89')

Top Komentari

roki-rokic
Nije se on oprostio nego su ga popljuvali prvo navijaci a onda VICO sa izvrsiocem bugarinom. Ni jedan trenutno igrac u repki nije ni do koljena Visci osim Dzeke.
5 1
Trenutno u najboljoj formi od svih naših igrača,šteta što se oprostio od reprezentacije.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi