Tradicionalna fotografija s aerodroma: Umjesto Cristiana Ronalda sada je tu Vinicius Junior

Može li zamijeniti Portigalca?

Tradicionalna fotografija s aerodroma: Umjesto Cristiana Ronalda sada je tu Vinicius Junior

Endin Čaušević

Brazilski tinejdžer Vinicius Junior stigao je u Real Madrid kao veliki potencijal i jasno je da se od njega u budućnosti mnogo toga očekuje.

Kraljevski klub je uložio ogroman novac u mladog Brazilca, te je to jasan pokazatelj da od Viniciusa u budućnosti očekuju da bude lider nove generacije Real Madrida.

Da nema ništa protiv toga Vinicius je pokazao u proteklim mečevima gdje se veoma dobrim igrama izborio za mjesto u prvom timu iako je do prije nekoliko sedmica bio u rezervnoj ekipi Reala.

Čak je ugledna Marca objavila danas sjajnu fotografiju s puta ovog tima za Amsterdam gdje igraju protiv Ajaxa. U tradicionalnoj fotografiji s aerodroma u proteklim sezonama u "timu" bili su Cristiano Ronaldo, Marcelo i Casemiro, a sada je Vinicius zauzeo mjesto Portugalca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

I pticama na grani je jasno da je Ronaldo nosio kraljeve na svojim leđima u proteklim sezonama, a čini se da se Vinicius lagano sprema za to. Doduše, počeo je od fotografije, ali mnogi su sretni što ima neko hrabrosti da pokuša zamijeniti Ronalda.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti