Tragedija u Vitezu: Poginuo otac Zlatana Bajramovića

U saobraćajnoj nesreći

Tragedija u Vitezu: Poginuo otac Zlatana Bajramovića

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Zlatan Bajramović izgubio je oca u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u mjestu Zabrđe kod Viteza.

Vraćajući se kući, Hadžo Bajramović je automobilom sletio u provaliju i poginuo je na licu mjesta, dok se njegovom saputniku bore za život.

Tragična nesreća potresla je bivšeg bh. reprezentativca, ali i cijelu porodicu, prijatelje i komšije koji su poznavali njegovog oca.

Inače, Hadžo je bio veliki navijač bh. reprezentacije a svoje penzionerske dane je provodio u porodičnoj kući koju je izgradio nedaleko od stadiona Viteza.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Redakcija portala SportSport.ba izražava saučešće porodici Zlatana Bajramovića.

Top Komentari

OR7
Rahmet mu duši,a Zlatanu i ostalim članovima porodice sabur....
44 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi