Tragičar Mbappe se morao javiti

Uputio izvinjenje navijačima

Tragičar Mbappe se morao javiti

Samir Mlaćo
Francuska ide kući.

Sjajan meč gledali smo sinoć na Evropskom prvenstvu, Švicarska je vodila, pa se vratila kod 3:1, te slavila nakon penala.

Bilo je 5:4, nogometaši su bili neumoljivi, a onda je loptu uzeo Kylian Mbappe.

Nije pogodio i postao je tragičar svoje reprezentacije.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Požurio je da se brzo oglasi na društvenim mrežama.

"Žao mi je zbog penala. Htio sam pomoći momčadi, ali nisam uspio. Sada će biti teško zaspati. Nažalost, i ovo se događa u sportu koji toliko volim. Navijači, znam da ste razočarani, ali htio bih vam zahvaliti na podršci i tome što ste uvijek vjerovali u nas“, napisao je Mbappe.

Top Komentari

makelele
Neka te mgluppane, da se malo spusti na zemlji. Digao se kao da je zabio vise golova od messija i ronalda zajedno. Jos ce se morati najesti hl**** i pogace, da bi dosao svjetski vrh.
10 0
user1599499530
Tako je drug,njega je todorovic zaustavio ,njemu samo treba bit blizu kod primanja lopte i nemoze nista....to su vec svi procitali zato ide kuci bez gola na prvenstvu a sila neka kao...****o si ti pasije : )
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi