Luda igra brojki: Watford osvaja titulu prvaka u Engleskoj?

Sve isto kao Leicester

Luda igra brojki: Watford osvaja titulu prvaka u Engleskoj?

Nevjerotnu, zastrašujuću podudarnost pronašli su statističari u Engleskoj.

Watford koji trenutno u Premier lgi igra kao sat mogao bi biti novi prvak prema teoriji koja se počela širiti internetom u posljednjih nekoliko sati.

Naime, Leicester koji je bio prvak 2016. sezonu prije te završio je na 14. mjestu sa 41 osvojenim podom i uz 11 pobjeda, osam remija i 19 poraza. Bili su jedni od kandidata za ispadanje.

Naredne godine Leicester je osvojio titulu. Šta veže Leicester i Watford.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime klub koji trenutno zauzima treću poziciju i koji ima dva boda više od aktuelnog prvaka sa sve četiri ostvarene pobjede u prva četiri kola imao je apsolutno identičan skor prošle sezone.

Jedanaest pobjeda, osam remija, 19 poraza i 14. mjesto sa 41 osvojenim bodom.
Vrckavi Englezi, šta drugo reći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi