Transfer Zukanovića zavisi od Gentilettija?
FOTO: EPA

Bh. fudbaler mijenja klub?

Transfer Zukanovića zavisi od Gentilettija?

Čelnici Lazija su spremni da u januarskom prijelaznom roku prodaju Santiaga Gentilettija (31) u Bocu Juniors. 

Argentinski internacionalac je izrazio želju za povratkom u domovinu i među zainteresovanima za njegovo dovođenje je Boca Juniors, a navodno Stefano Pioli zajedno sa čelnicima kluba ozbiljno razmišlja o mogućoj prodaji.

U taboru Lazija nema mjesta za zabrinutost. Navodno, devetoplasirani klub Serie A bi se u slučaju transfera Gentilettija okrenuo dovođenju našeg Ervina Zukanovića ili Gustava Cabrala koji je trenutno član Celte iz Viga. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prelazak Zukanovića u Sampdoriju se ispostavio kao pun pogodak i pored Lazija njega u svojim redovima još želi vidjeti Inter predvođen Mancinijem. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi