Transferu Coutinha u Barcu nadaju se i u Interu

I oni bi nešto zaradili

Transferu Coutinha u Barcu nadaju se i u Interu

Endin Čaušević, foto: EPA

Brazilski fudbaler Philippe Coutinho ponovo je meta mnogih špekulacija da će u januarskom prelaznom roku napustiti Liverpool i potpisati za Barcelonu.

Coutinho je ljetos bio na meti Barcelone, ali katalonski klub ga nije uspio dovesti i pored toga što su pokušali svim silama. Ipak, na Nou Campu ne žele odustati i upravo je brazilski fudbaler njihova najveća meta u januarskom prelaznom roku.

Barcelona je spremna da plati oko 160 miliona eura za Coutinha, s tim da bi 30 miliona eura bilo uplaćeno kroz razne bonuse. No, Liverpool ne želi tako lako da pusti jednog od svojih najboljih igrača.

Međutim, transferu Coutinha, osim navijača Barce, sigurno bi se obradovao i Inter. Naime, ukoliko Coutinho ode u Barcu za pomenutu cifru italijanski klub će inkasirati oko tri miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Coutinho je u Inter stigao 2008. godine za manje od četiri miliona eura, a u Liverpool je prešao pet godina kasnije za "skromnih" 13 miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi