15

Komentari (15)

ubnt
Je li stvarno mislite sa olovkom sto niste mogli puskom i tenkom ? Imao sam 17 godina . Tenisice , isprane traperice . Majica na kojoj je pisalo Kiki . Papovka u ruci . Tada niste mogli sa svom onom silom . Necete bgmi ni danas . Koji bi Bosnjak dozvolio da Srebrenica bude dio Srbije ? Nikada ! Klacemo se zubima , ali nikada ! Zapamtite genocidasi .
mufidmemija1992
CITAM OVE KOMENTARE,STETA STO VECINA VAS NIJE BILO U RATU.MRZITE A NI SAMI NEZNATE NI KOGA NI ZASTO.ZATO VAM OD SRCA ZELIM JEDAN RAT DA SE POKAZETE JUNACINE.
Goodfelles
Eto samo su Srbi pravi zločine,a mislimani su nevini i nisu nikog ubili,nista nije crno-bjelo! Nit su svi Srbi dobri nit su svi muslimani loši i obrnuto!
Manager
amza
Pravili i tacka zlocinci genocidni 8 dalje su takvi
Goodfelles
Bilo je onda u Kravici i u okolini Srebrenice,ne znam što se čudite što necemo sa vama drzavu,samo da je po vašem
vence
kralju, zlocina i ludi glava svugdje.. niko to i nigdje ne spori.. s tom razlikom(ogromnom) sto armija BiH i ljudi u BiH nisu udruzili da uniste jedan narod i nisu otisli preko Drine da ubijaju, kolju, i siluju Srbe, srpske djevojke i djevojcice.. nisu otisli iznad Beograda i drzali u opsadi jedan grad 4 godine, nisu pobili 3 djece u jednom gradu.. jadno, kukavicki snajperoma i granatama.. to je razlika.. a budala i zlocinaca ima svugdje i u miru i u ratu. A da ne pricamo o broju zrtava. Ako ne zelis drzavu sa mnom.. daleko ti kuca, od moje bila.. idi onome s kim je zelis.. jednostavno je.
vence
Piplica123
Imal srba muslimana?
Goodfelles
A sta su radile Vehabije i razne ekstremisticke grupe sa Bliskog Istoka u BiH,sigurno nisu za Srbe ratovali?
Mire82
Vehabije su klale cetnike na Vozuci isli u rovove sa sabljom,dakle nisu ubijali civile,zene i starce. Ubijali su teroriste vlaske,bradate i smrdljive....
Butros
Istina, nije Armija BIH isla u Beograd i Cacak, ali jeste protjerivala, mucila, ubijala i silovala u gradskom jezgru Sarajeva, Tuzli, Zenici, okolini Srebrenice. Nisu ni Srbi isli u Teheran, Istambul pa su mudzahedini iz navedenih zemalja dolazili i cinili monstruozne zlocine po srednjoj bosni.Obzirom da se vracas na proslost, 50 godina ranije, na istim ovim prostorima teske zlocine su cinili bosnjaci nad Srbima samo ovaj put pod zastavom NDH sa ciljem nestanka Srba sa vjecnih ognjista.Ali da me ne shvatis pogresno jedan zlocin se ne moze opravdavati drugim. Tragedija je smrt svake nevine zrtve. Jedina razlika izmedju mog i tvog gledista je sljedeca. Sto je dobar dio Srba svjestan zlocina koji su pocinjeni u poslednjem ratu u nase ime ( da li su pravi krivci osudjeni i odgovaraju,vrijeme ce pokazati uostalom svi cemo pred Bogom odgovarati za svoje grijehe) i velikoj vecini je jako zao i srami se zbog toga i da se Bogdo nisu ni desili. Dok vasu stav je iskljuciv, bez ikakvog pokusaja da se sagledaju sistematski,masovni i organizovani zlocini i progoni sa vase strane. Vi ih ne vidite jer u vasim medijima nema Skelana, Kravica, Sjekovca, Celebica, Dobrovoljacke, Tuzlanske kolone, Vozuce, Smoluce, Silosa, Kazana, Viktor Bubnja...Pribilovaca, Jadovna, Paga, Jama u Hercegovini. Kad naucite da postujete i zrtve drugih a ne samo svoje, kad prestanete da trujete djecu u skolama, da spomenike obiljezavate u cilju pamcenja ali i pomirenja a ne osvete, bice nade za odrziv suzivot.
Zaccheroni
A sad ti meni daj statistiku,evo koliko je djece pobijeno i zena od strane armije bih? Koliko je od srpske vojske? Kontas?!
carcass_sa
A majke ti sta su rusi ovdje radili, bacali nam cvijece po Sarajevo, pa imate ruska groblja heeejjj, i pustu se te price po jezgri Sarqjevq ubijqli srbe, sve i jedqn koji je ubio bilo kojeg civila je procesuiran de objektivnosti i istine , nemoj samo gledati rezimaki rtrs.
Mahatma.Barbie
Sve rečeno. Svaka čast Horde Zla.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.