Nestalo benzina? Traore nije mogao ništa igraču Tottenhama, samo je odustao

Naglo usporio

Nestalo benzina? Traore nije mogao ništa igraču Tottenhama, samo je odustao

A. Čaušević

Adama Traore je svojom eksplozivnošću, brzinom i snagom impresionirao sve ljubitelje engleskog fudbala.

Ipak, u duelu sa Tottenhamom španski krilni fudbaler se nije proslavio jer je olako izgubio jednu "trku" s Tanguyom Ndombeleom.

Ndombele je povukao jednu loptu, Traore je počeo da ga prati, ali kako je igrač Tottenhama ubrzaoa, Španac je ostao bez snage.

Na kraju je Ndombele uspio doći do protivničkog kaznenog prostora, uposlio je Sergio Reguilona koji nije uspio zabiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Duel Traorea i Ndombelea pogledajte ovdje.

Promo

Top Komentari

ek76
Traore vise izgleda kao neki NFL igrac nego fudbaler. 0 golova i 0 asistencija u ovoj sezoni. Nikakav igrac, veliki promasaj kao i njegov saigrac sa broj 17 koji je placen benfici 35 miliona.
4 0
douglasssy
E cuj nestalo benzina. Covjek stao da ne trci bezveze, jer su vec 2 njegova saigraca krenula prema njemu Ndombeleu. U sustini nije ni uloga Traorea da se trosi na ove tranzicije.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi