Travnik doveo pojačanje iz Slovenije

Oršolić na Piroti

Travnik doveo pojačanje iz Slovenije

Novi federalni prvoligaš Travnik dobio je veliko pojačanje za narednu sezonu.

Veziri ne žele biti samo prolaznici u višem rangu i uveliko rade na jačanju igračkog kadra, a u narednoj sezoni dres Travnika nosit će i nekadašnji mladi reprezentativac BiH Vladimir Oršolić.

Oršolić na Pirotu dolazi kao slobodan igrač, a posljednji angažman imao je u Sloveniji, gdje je igrao za Goricu koja se do ove sezone takmičila u tamošnjoj prvoj ligi.

Ovaj 22-godišnji fudbaler se već priključio pripremama Travnika i za Vezire je nastupio na prijateljskoj utakmici protiv Metalleghea odigranoj jučer, a sudeći po onome što je pokazao, bit će zasigurno veliko pojačanje za tim Adnana Čorbe. 

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Inače, Oršolić je rođen u Rijeci, a prve fudbalske korake napravio je u Lokomotivi. Prije nego što je otišao u Sloveniji još je u Hrvatskoj igrao za drugi tim zagrebačkog Dinama i Lučko.

Top Komentari

Prazina
Bit će da je dobio teži potres mozga nedugo?
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi