Travnik na Grbavici bez kapitena Anela Čurića

Problemi za Vezire

Travnik na Grbavici bez kapitena Anela Čurića

Samir Mlaćo

Nakon što su protekle subote u kantonalnom derbiju savladali NK Vitez (3:1), nogometaši Travnika u subotu će na veoma teško gostovanje sarajevskom Željezničaru. 

Veziri još uvijek gaje nadu za opstanak u društvu najboljih, ali to će prema svemu sudeći biti nemoguća misija.

Loše igre sa početka drugog dijela sezone dovele su tim sa Pirote u veoma nezavidnu situaciju s obzirom da su trenutno na 13.mjestu sa 23 osvojena boda.

U subotnjem susretu na Grbavici koji se igra sa početkom u 18 sati, Veziri će nastupati oslabljeni ne igranjem kapitena Anela Čurića koji je protiv Viteza zaradio treći žuti karton, dok se u tim vraća Ajdin Nuhić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Boris Gavran  vjeruju da će ipak moći sastavi respektabilnu ekipu, a  svoju šansu tim iz Travnika vidi i u umoru fudbalera Željezničara koji danas na Grbavici igraju polufinalni susret kupa sa tuzlanskom Slobodom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti