Travnjak katastrofalan, ali ipak će se na njemu večeras igrati meč kvalifikacija za EP

U Ženevi

Travnjak katastrofalan, ali ipak će se na njemu večeras igrati meč kvalifikacija za EP

Edmir Škorić

Susret Švicarske i Republike Irske odigrat će se večeras u Ženevi, unatoč lošem travnjaku.

Švicarska i Irska igraju jako važan meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Ženevi, a bilo je čak upitno hoće li se igrati na stadionu čiji je travnjak natopljen vodon.

Obilne padavine dovele su do toga da travnjak ženevskog stadiona bude uništen, ali je naknadnim provjeravama ustanovljeno da je ipak dovoljno dobar za odigravanje jedne važne utakmice.

Ircima pobjeda donosi direktan plasman na Euro, a remi ili poraz znače da će Irska morati da pobijedi Dansku u posljednjem kolu.

Top Komentari

bosanac
zato grbavica sad ima najbolju travu u regionu
1 1
Dobojlija
Trebaju doci kod nas da, vide stadione poslije kise ,kao da je stado ovaca proslo,tako je na skoro svim nasim stadionima
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi