Turci zaboravljenu ikonu nagradili plesačicom: Zavukao je ruku u džep, sve su naplatile njene grudi

Znaju kako proslaviti veliki uspjeh

Turci zaboravljenu ikonu nagradili plesačicom: Zavukao je ruku u džep, sve su naplatile njene grudi

Admin Čaušević

Ukoliko u nekoj zemlji navijači postanu zaluđeni nakon bilo kakvog uspjeha onda je to definitivno Turska gdje od ove sezone trenira pomalo i zaboravljeni legendarni fudbaler, Patrick Kluivert.

Posljednjih godina mnogo više se piše o Kluivertovim sinovima, Justin i Shanu, nego čuvenom napadaču Barcelone koji je dvije godine bio bez trenerskog posla.

Kluivert senior je ovog ljeta dobio poziv iz Turske te je prihvatio poziv vrlo ambicizonog kluba Adanespor gdje mu za sada ide odlično.

Adanaspor je u samom vrhu turske Superlige, u posljednja tri meča vezali su tri pobjede, uključujući duele protiv Trabzonspora (1:0) i Bešiktaša (4:2).

Upravo nakon pobjede nad Bešiktašom Turci su Nizozemcu priredili nezaboravan događaj tako što su mu na jednom druženju doveli trbušnu plesačicu.

Oglasi

Kluivert je bio vidno iznenađen zbog neočekivane "nagrade", a kada mu je atraktivna plesačica počela plesati u krilu, nije se uspio suzdržati.

Vrlo brzo je zavukao ruku u džep, odlučio je da se revanšira, izvadio je novčanice i stavio ih među grudi turske pjevačice.

Nakon toga plesačica se popela na stol te je nastavila plesati oko Kluiverta koji je vidno uživao u "užitku" kojeg su mu priredili Turci.

Osim što odlično stoji u prvenstvu Turske Adanaspor za koju između ostalih nastupaju Nani i Mario Balotelli kao i bh. napadač Haris Jaganjac ima sjajne rezutlate u Konferencijskoj ligi.

Posljednjih nekoliko godina klub iz Adane je napravio proboj ka vrhu turskog fudbala, finansijski je stabilan što se ogleda i rezultatima.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Inače, Kluivert je već dugi niz godina u braku sa Rossanom Kluivert, pa ostaje da se vidi kako će njegova supruga reagovati zbog zabave sa trbušnom plesačicom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije