Treba imati strpljenja da se pročitaju imena Chelseajevih igrača koji su otišli na posudbe

Čak ih je 29

Treba imati strpljenja da se pročitaju imena Chelseajevih igrača koji su otišli na posudbe

E. Škorić
Teme:

Tiemoue Bakayoko danas je i zvanično posuđen u Milanu, a vjerovali ili ne to je 29. igrač kojeg je londonski klub poslao na posudbu u ovoj sezoni.

Ovog ljeta su Kurt Zouma, Kenedi i Thimas Kalas otišli na posudbu, baš kao i Nathan, Mario Pašalić, Lewis Baker i Bakayoko.

Moglo bi se desiti da ode i Ruben Loftus Cheek kojeg želi Schalke, ali kao da već nije dovoljan broj onih koje je klub ustupio drugim klubovima na raspolaganje.

Iako to ne izgleda kao nimalo lagan zadatak, nabrojat ćemo sve igrače koji su pod ugovorom s Chelseajem, a posuđeni su drugim timovima:

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nathan Baxter (Yeovil), Eduardo (Vitesse), Jamal Blackman (Leeds), Baba Rahman (Schalke), Jake Clarke-Salter (Yeovil), Michael Hector (Hull City), Thomas Kalas (Fulham), Todd Kane (Hull City), Matt Miazga (Nantes), Kurt Zouma (Everton), Kenneth Omeruo (Kasimpasa), Trevoh Chalobah (Ipswich), Dujon Sterling (Coventry), Reece James (Wigan), Jay DaSilva (Bristol), Lewis Baker (Leeds), Bekanty Victorien Angban (Metz), Kenedy (Newcastle), Nathan (Atletico Mineiro), Josimar Quintero (Lleida Esportiu), Danilo Pantić (Partizan), Mario Pašalić (Atlanta), Ruben Sammut (Falkrik), Charlie Colkett (Shrewsbury), Jacob Maddox (Cheltenham), Kasey Palmer (Blackburn), Kyle Scott (Telstar), Mason Mount (Derby).

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi