Marija Ivankovića pozdravili i navijači Veleža

Treba zaslužiti aplauze Rođenih

4

Komentari (4)

sviRodjeni
Maka je dijete Veleža i prije svega čovjek. Nikad ništa ružno nije rekao niti učinio. Uvijek korektan prema svima.
Mostarac78
Tacno.Maka Ivankovic je ispracen aplauzom sa vip/ natkrivene tribine pri izlasku. I ja sam mu apludirao. Naravno da dobar dio navijaca sa ostalih tribina nije ni skontao kome se aplaudira.
adaStolac
Ja sam isto bio na utakmici i koliko me sjecanje sluzi, jesino su navijaci zrinjakog dobili aplauz, kada su pjevali o praljku, starom mostu i ustasama. Ponosan na navijace veleza, koji su samo za velez svoj navijali ignorisuci one male fasiste
starmac
Ja nemam pojma o cemu ovaj novinar pise.Ili ja nisam bio na utakmici.Ako misli na Marija Ivankovica zvani MAKA lose informise javnost.MAKA je prije rata do 92 god bio clan omladinski selekcija VELEZA i poniko je u VELEZU a kasnije je dosao u Zrinjski poslije inostrane karijere.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.