Šta nam je Sarajevo pokazalo u prvih 12 kola PL BiH?

Treba znati pobjeđivati

31

Komentari (31)

ludilobrale
Pa vi Zrinjsom niste uzeli titulu koja vam se stišala izgubili od tad mrtvog Sarajeva koje vam je uzelo titulu još po slike toga vam pobjegne 20 bodova i tu sezonu vam jedino pozitivno bilo nerjeseno. Vi ste toliko retardirani da kad vam se štima vi ne znate.
kn0x
Prvo su naslovi bili "sramna igra velikog SARAJEVA" davali ste otkaz doktoru Musemicu, a sad doslo iz guzice u glavu "treba znati pobjedjivati"... Kako god sad kad se Bordo mašina pokrene svi ste nagrabusili ;)
bhodzic
joj pitarluka po sportsport-u. više pitara na ovom portalu nego članaka napisanih od nastanka portala. dok je Željo bio prvi (a bit će ako Bog da opet i do kraja), nema ko nije pisao komentare o Amaru i namještanju. sad kad je Željo izgubio 3:0, ništa, regularno suđenje. hahah pa majku mu, ako Amar štima sudije, što nije namjestio i u BL? gazi male pitareeeeeeee
nedoni46
da bi se rezultat naštimo druže, prvo se mora ošutat, a vi to niste uradili
ludilobrale
Pa ne može se stimat u kod Borca valjda ti je to jasno . A kad se zeljo ne gura to je stvarno stanje. i merelano je očekivati od ovog kadra željenog titulu jer Sarajevo ima najjaču ekipu. Bez 6 igrača prvi uzmi želji 6 gdje bi bio. Da ti ja kažem nigdje .
amforaa
Zato sto mu se povrijedilo bekoliko njegovih standardnih. Sudaca
amforaa
ludilobrale
Sarajevo je najbolja igrački i karekterno ekipa u ligi kad se svi oporavi neće imati konkurenciju .
Rus
teddy sheringham
Tako je. To i rekoh onom krezavom štrumf papku prije neki dan. Igra se za bodove. Džaba "lijepa" igra kad ti novajlija u ligi utrpa tricu. A Sarajevo prvo. Bez igre, bez prvih 11.
bhodzic
tedi, sjedi. pet.
Rizzle84
Hodžiću, jesi li skinuo dzemper i jaknu od prošle godine?
bhodzic
joj Rizi jesi ti duhovit momak. evo i tebi petica, da se je ljutiš
Rizzle84
A ti si bas presmijesan, izmisli neku drugu foru... Sve super uzeli nas, razbili nas, satrali nas, utrpali nam petak, sve je jasno ko dan, ali ja ipak biram - 20, 0:3, dupla kruna :*
bhodzic
Rizi, ne bacaj bombe, bolje baci PETardu
WalterBajra
Dobra analiza ?
Exeter
usporedbe sa Realom, tragikomicne
nedoni46
ne znam kako ih mogu poredit sa realom kad oni levati nemaju Ahmu
Zule
Da i mi dozivimo da nas novinari hvale i prepoznaju pravu stvar a ne da dizu mediske hajke protiv nas. Bice seljo k.... sampion Sarajevo,horde,Bog i carsija....
bhodzic
Zule pačeniće, pa zar toliko boli guza od petarde, da ne može proći članak a da ne spomenete velikog Želju.
ludilobrale
Prijatelju osvojiti titulu kao i treba pošteno cestitat. Evo na posao sam gore bud pošten pa reći. Gdje bi zeljo bio da nema 6 igrača niko mi ne odigra zato što sami znati da bi ispali iz lige .. Vaši najbolji igrači su Paradzik i Sivac obojica u napadu.
bhodzic
gdje bi Saraj'vo bilo da nema 6 igrača? Kakva glupa konstatacija
bhodzic
pa onda kažu Želji se štima... strašno
Exeter
A Želji se štimalo.. Gurale su ga sudije maksimalno.. Drugi par rukava je što ekipa to nije mogla da isprati..
bhodzic
ekseru, pa valjda bi bar 0:0 naštimali. Al teško je to paćenicima kao što ste vi objasniti.
Uranija
Visiš na objavama o Sarajevu, grickaš muda i pričaš gluposti, mitomane...hahahaha
Rus
Ispratio je Kovacevic 5 komada
nedoni46
neka znaju svi, da bićemo ti mi, do smrti odani!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.