"Trebaju se zapitati treba li im Arnautović voditi svlačionicu, on je najgori primjer fudbalera"
(Foto: EPA)

Collymore sasvim iskren

"Trebaju se zapitati treba li im Arnautović voditi svlačionicu, on je najgori primjer fudbalera"

M. Šljivak

Napadač West Hama i austrijske reprzentacije Marko Arnautović poznat je kao jedan od loših momaka u svijetu fudbala.

Često je ovaj sjajni fudbaler zbog ponašanja na terenu bio u centru pažnje, ali u posljednje vrijeme se itekako smirio.

Međutim, nekadašnji fudbaler Stan Collymore tvrdi da bi West Ham trebao prodati Austrijanca i da on nije čovjek kojem u odsustvu Marka Noblea treba pripasti kapitenska traka.

"Marko Arnautović je lice sa naslovnica i klub i navijači se trebaju zapitati da li im ovakav igrač treba voditi svlačionicu. Ja ću im reći. Ne treba jer je on najgori primjer fudbalera", rekao je Collymore, te je dodao:

"Da sam u igrač West Hama i da moram pratiti njega zapitao bih se u kakvom sam to klubu? Smatram da ga se Pellegrini mora riješiti", rekao je Collymore.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi