Arnautović o "provodu" u Sarajevu: Bila je to samo večera u malom restoranu
Napadač West Hama je pao u nemilost austrijskih medija zbog fotografije sa Džekom

Oglasio se nakon kritika u medijima

Arnautović o "provodu" u Sarajevu: Bila je to samo večera u malom restoranu

Midhat Šljivak

Marko Arnautović našao se u centru pažnje austrijskih medija zbog fotografije sa Edinom Džekom na Instagramu.

Nakon poraza od BiH na Bilinom polju, Arnautović se zaputio u Sarajevo, gdje je stigao na druženje sa kapitenom bh. tima Edinom Džekom.

Austrijanci tvrde da je fotografija Edina i Marka nastala oko tri sata ujutro i da je Arnautović lumpovao do zore u glavnom gradu naše zemlje.

Iako je prvobitno odbijao da govori medijima o tome, na kraju se ipak oglasio i tvrdi da je otišao samo na večeru u jedan manji restoran.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Otišao sam samo na večeru u jedan mali restoran sa poznanicima i prijateljima. Nije bilo nikakve zabave, niti slavlja. To je fudbal. U dobrim ste odnosima sa fudbalerima iz drugih zemalja i to je dobra stvar. Ako ste samo na terenu i samo igrate i trenirate, bili biste poprilično usamljeni", rekao je Arnautović za Krone.

Austrijski napadač je napustio BiH jučer u jutarnjim satima i već je u Londonu gdje će se priključiti ekipi West Hama pred nova uzbuđenja u Premiershipu.

Top Komentari

Elmedin
"Vecera" do fajronta,do zore uz kurave!!!!
8 9
bebi
Ma zali boze sto mediji u BiH ne smiju da pisu o provodima bh fudbalera po Sarajevu jer ce -PR svih sportasa- udariti embargo na taj medij i prozivati kolege po fejzbuku.
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi