Trebinje staje uz premijerligaše

Leotaru stiže finansijska injekcija

15

Komentari (15)

Probisvjet
2323
Sa ovom ekipom i trenerom glavni kandidat sa Radnikom za ispadanje..zivi bili pa vidjeli...
CrveniKakanj
Vratit ce se Mladost
Kolonelo
Opet svirate kurcu sa Leotarom,a stace biti sa dugova iz proslosti,neki dan je isplivalo pola miliona km duga,Leotar je gurnut nazor u Pl I ispasce odmah,sve preko 10 osvojenih bodova bice bonus
redbull
Tako i u Zenici fudo stao iza Čelika, nabijem ga na k
amer_sa90
Kako ce fudo stati iza kriminalaca
redbull
Tako je, kriminalac ne moze stati iza postenih momaka. Nije mu u interesu, a stat ce iza bivse stranke, iako je u javnosti pljuje. ;)
Mig_Mig
Pa vjeruj da je tako i bolje. Ne moze se otkidat od porodilja, socijalnih slučajeva da bi se igrala premijer liga. Bolje vam je naci nacin kao sto je to Velez uradio. Sto se tice Leotara je osudjeno na ponovnu propast.
redbull
@Mig_Mig u tome i jest stvar, sto mi ne zelimo otimati ni od koga. TRAZIMO SAMO KIRIJE OD POSLOVNIH PROSTORA SA STADIONA. Koje su uvijek isle Čeliku, dok idiot nije se sjetio da ih uzme sebi. 18.500KM mjesecno, nista se vise iz budjeta ne trazi. To mnogo ljudi ne zna, ali je tako i sto je najgore imamo ugovor koji nam to garantuje. Seljacka posla su dopustila da ih moras tuziti da dobijes svoje.
enko
Red bul,celika je unistila bivsa vlast,begagic,colakovic,islamovic a dotukli ovaj turcin i fudo,slazes se.
redbull
@enko duga je lista grobara Čelika, a u vrhu su fuad kasumovic iz perioda sda i iz sadasnjeg perioda i ovog turcina sto je doveo, slijedi ga sda i druzina. Sda je najgore sto se desilo ovom narodu.
zevs
bogati šta se može uradit sa 18 500 mjesecno
redbull
@zevs evo reci cu ti sta mozes bez 18.500 i 0 km iz budjeta. Vratiti dug od 3.5 miliona KM.
Dabul
Al to je godišnje preko 227 hiljada i nisu male pare za kantonalca
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.