Trećeligaš ima Solskjaerovu sudbinu u svojim rukama

Norvežanin se ne boji

Trećeligaš ima Solskjaerovu sudbinu u svojim rukama

Edmir Škorić

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer kaže da se ne boji gubitka posla.

Solskjaer se doveo u tu situaciju da mora strahovati za vlastiti posao pred meč FA Kupa potiv Tranmerea.

Trećeligaš je domaćin Cvenim vragovima nakon što je neočekivano izbacio Watford, a eventualni neuspjeh, Solskjaeru bi mogao donijeti i otkaz na Old Traffordu.

"Moramo promišljeno potrošiti novac i za mene je ovo jedna od ključnih stvari. U posljednjih šest sezona od odlaska Sir Alexa Fergusona potrošili smo mnogo novca. Sada se moram pobrinuti da klub troši novac na prave igrače “, rekao je Solskjaer, pa je još dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne bojim se gubitka posla, samo nastavljam raditi. Naravno da su potrebni rezultati, ali neću potrošiti puno novca na nekoga ko nije pravi za ovaj klub".

Nedavni ligaški poraz od Burnleyja zaljuljao je trenersku stolicu Norvežanina, a zaista bi teško bilo očekivati da ostane u klubu ukoliko United šokantno ispadne od trećeligaša.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi