Treći put danas: Real potvrdio povredu igrača

I Bale pauzira

Treći put danas: Real potvrdio povredu igrača

Real Madrid je danas već potvrdio da su Eden Hazard i Marcelo zadobili povrede. Belgijanac je zadobio djelomičnu frakturu kosti članka, dok je Brazilcu stradao list.

Zbog pomenutih povreda Hazard i Marcelo će propustiti i El Clasico koji se 18. decembra igra na Nou Campu.

Real Madrid je sada potvrdio da je povrijeđen i Gareth Bale.

Bale je povrijedio butni mišić, ali za razliku od Hazarda i Marcela, Velšanin ne bi trebao pauzirati duži period. Vjeruje se da će odmarati narednu sedmicu kako bi izbjegao pogoršanje povrede.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tako bi Gareth Bale trebao bit spreman za El Clasico, ali će propustiti predstojeće mečeve protiv Espanyola i Clubb Brugea. Također je pod velikim upitnikom za meč protiv Valencije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi