Real bez Hazarda u El Clasicu?

Zidane strepi

Real bez Hazarda u El Clasicu?

Španski mediji javljaju kako bi Eden Hazard mogao propustiti predstojeći El Clasico.

Hazard je na nedavnom meču protiv PSG-a zadobio povredu gležnja nakon starta Meuniera, a proces oko oporavka ne ide baš onako kako su se nadali u Real Madridu.

Iz Reala su tvrdili kako je u pitanju samo lakša povreda koja ne zahtjeva odmor duži od deset dana, ali prema informacijama Marce, belgijski fudbaler i dalje ne može da se osloni na desnu nogu i veliko je pitanje hoće li biti spreman za El Clasico.

"Prethodne noći Hazard se na klupskoj večeri posvećenoj predstojećem Božiću pojavio sa štakama. Došao je da ispoštuje saigrače, nije se osjećao dobro, niti je bio u stanju da samostalno upravlja automobilom", navode Španci.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sve to, naravno, stvara problem Zidaneu pred prvi ovosezonski El Clasico koji se igra 18. decembra na Camp Nou jer su mnogi predviđali da će spreman biti već za nedjeljnu utakmicu protiv Espanyola.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi