Trener Atalante nakon velike pobjede postao hit na društvenim mrežama zbog svog 'posebnog plesa'
Gasperini je zaplesao nakon velike pobjede

Gasperini je imao razloga za slavlje

Trener Atalante nakon velike pobjede postao hit na društvenim mrežama zbog svog 'posebnog plesa'

S. Pašalić

Atalanta je sinoć u posljednjem 6. kolu grupne faze Lige prvaka savladala Šahtar u gostima sa 3:0 i tako osigurala prolazak u nokaut fazu.

Italijani su u drugom poluvremenu postigli sva tri gola i tako razočarali domaći tim, te su ga poslali u Evropsku ligu.

Sam početak sezone nije nagovještavao da će Atalanta proći u osminu finala Lige prvaka.

Tima Gian Piera Gasperinija je odmah na početku poražen od Dinama u gostima sa visokih 4:0, a zatim su uslijedili i porazi na domaćem terenu od Šahtara sa 2:1, te u gostima od Manchester Cityja sa 5:1.

Atalanta je u tom trenutku bila ubjedljivo na posljednjem mjestu na tabeli, ali je u naredne tri utakmice uspjela osvojiti 7 bodova i tako prošla u naredni krug takmičenja.

Klub koji ove sezone debituje u Ligi prvaka je tako ostvario veliki uspjeh, pa je zbog toga nakon utakmice protiv Šahtara u svlačionici uslijedilo i veliko slavlje, a glavna zvijezda je bio trener Gasperini koji je posebnim plesom proslavio veliki uspjeh, ali je mnoge i nasmijao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Izzy
Mala princeza
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi