Trener Crvene zvezde: Svaki zaostatak je nadoknadiv

Nakon domaćeg poraza od Kairata

Trener Crvene zvezde: Svaki zaostatak je nadoknadiv

Adnan Beganović

U prvom susretu 1. pretkola Evropa lige fudbaleri Crvene zvezde su u Beogradu pretrpjeli poraz u duelu sa kazahstanskim Kairatom.

Kazahstanska ekipa pobjedom od 2:0 stigla je na korak do plasmana u 2. pretkolo Evropa lige, a trenutak koji je uticao na tok susreta je isključenje domaćeg igrača Pavićevića u 3. minuti.

"Sasvim je normalno da nas je to isključenje poremetilo. Teško je nakon ovog susreta govoriti o odnosu snaga. Momci su se borili i na tome im čestitam", izjavio je trener Crvene zvezde Miodrag Božović.

Iako su njegovi izabranici poraženi sa 2:0 na domaćem terenu, Božović smatra da još uvijek ništa nije gotovo što se tiče ukupnog pobjednika.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Svaki rezultat je nadoknadiv. Biće teško, ali nećemo se predati. Pokušat ćemo dostići prednost kazahstanske ekipe", istakao je Božović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.