Trener Dinama u velikim problemima zbog Izeta Hajrovića

Ima problema s povredom

Trener Dinama u velikim problemima zbog Izeta Hajrovića

E. Čaušević

Zagrebački Dinamo napravio je historijski uspjeh plasmanom u osminu finala Evropske lige gdje će ovaj tim igrati protiv Benfice.

Dinamo je u šesnaestini finala izbacio Viktoriju iz Plzena nakon što su u revanšu na Maksimiru odigrali fenomenalnu utakmicu i pobijedili sa 3:0. Jedan od najboljih na ovom susretu bio je bh. fudbaler Izet Hajrović koji je upisao jednu asistenciju.

Hajrović nije igrao u prvom okršaju u Češkoj zbog dva žuta kartona, ali je u revanšu pokazao zbog čega je jedan od najboljih igrača Dinama. Međutim, trener ovog tima Nenad Bjelica je u velikim problemima jer postoji mogućnost da Hajrović neće igrati protiv Benfice.

Prvi susret na rasporedu je već za sedam dana kada će Dinamo pred prepunim Maksimirom dočekati Benficu. Hrvatski mediji objavili su da je Hajrović upitan za ovaj susret zbog problema s povredom.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Bh. fudbaler trenira ovih dana odvojeno od ekipe po posebnom programu, te nije poznato kada će se priključiti timu. Hajrović briljira ove sezone u Evropskoj liki jer je oduševio sve svojim partijama protiv Hapoela, Young Boysa, Fenerbahčea i Anderlechta.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi