Edin Džeko reklamirao nove patike, a onda se oglasili Francesco Totti i Izet Hajrović

Šale na račun bh. napadača

Edin Džeko reklamirao nove patike, a onda se oglasili Francesco Totti i Izet Hajrović

E. Čaušević

Pred Romom je ove subote vjerovatno najveća utakmica u sezoni jer će igrati protiv ljutog gradskog rivala Lazija.

Vučica je bila uspješnija u prvom dijelu sezone, no jasno je Lazio želi osvetu. Navijači Rome najviše nade ulažu u Edina Džeku koji se vratio u golgetersku formu jer je u prošlom kolu svojim golovima donio Romi pobjedu na gostovanju protiv Frosinonea.

Džeko se danas oglasio na Instagramu zanimljivom objavom koja se našla u centru pažnje nakon što su svoje komentare ostavili Francesco Totti i Izet Hajrović. Bh. napadač je reklamirao nove Adidasove patike, a onda su Totti i Hajrović mnoge nasmijali svojim komentarima.

"Dva gola u subotu", napisao je Totti, dok je Izet u šali napisao "Jesu li udobne?".

Njihovi komentari su potom pokrenuli diskusiju Džekinih fanova ispod ove fotografije, a mnogi navijači Rome su bili u transu jer se oglasio najlegendarniji igrač ovog kluba u historiji Totti koji nije toliko aktivan na društvenim mrežama.

Džeko u konkurenciji za igrača mjeseca, ali za sada ima jedan 'problem'

Bh. Dijamant je u posljednjem susretu protiv Frosinonea postigao dva pogotka te je došao do brojke od tri pogotka u februaru mjesecu pa je uvršten među kandidate za najboljeg igrača Rome ovog mjeseca.

Osim Džeke, kandidati su Aleksandar Kolarov, Nicolo Zaniolo i Stephan El Shaarawy.

Ipak, ako se po jutru dan poznaje, Džeko bi mogao imati malih problema da dođe do 1. mjesta jer trenutno vodi Zaniolo koji je 'kupio' navijače Rome igrama u prethodnih nekoliko sedmica.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaniolo za sada ima nešto više od 40 posto glasova, dok je Džeko na drugom mjestu sa nešto više od 30. El Shaarawy i Kolarov vjerovato neće moći da se domognu prve pozicije.

Inače, Dijamant je u dosadašnjem dijelu sezone skupio 27 utakmica u svim takmičenjima te je postigao 12 pogodaka od čega sedam u Seriji A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi