Trener koji je bio hit na Mundijalu preuzeo drugoligaša iz Srbije

Spašava Slobodu

Trener koji je bio hit na Mundijalu preuzeo drugoligaša iz Srbije

Sjećate li se Milovana Rajevca? Srbijanski strateg koji je u prošlosti vodeći Ganu bio hit na Svjetskom prvenstvu, ostvarivši plasman na četvrtfinale, sada je našao novi angažman. Prilično senzacionalan.

Posljednjih godina ovaj 65-godišnji stručnjak je radio u brojnim zemljama, od Tajlanda do Alžira, a sada se poslije više od deset godina vraća u srbijanski fudbal, i to onaj drugoligaški.

Naime, na stranici Slobode iz Užica je objavljeno kako će se iskusni Rajevac pridružiti stručnom štabu i to sve kako bi se izborio opstanak u drugom po važnosti fudbalskom takmičenju u Srbiji, a prvi trening će odraditi već danas.

Rajevac je u Slobodi iz Užica ujedno i okončao i igračku karijeru, a ovaj klub je u razdoblju od 1994. do 1996. godine imao priliku voditi i kao trener.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U prošlosti je Rajevac bio i jedan od kandidata za selektora fudbalske reprezentacije BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi