Trener Kopenhagena računa na Kodru u Bordeauxu

Vraća se u tim

Trener Kopenhagena računa na Kodru u Bordeauxu

Trener Kopenhagena Staale Solbakken računat će na bh. napadača Kenanu Kodru u predstojećem meču protiv Bordeauxa.

Kopenhagen će sutra u sklopu 2. kola grupne faze Evropske lige gostovati kod Bordeauxa, a mjesto u avionu za Francusku našao je i Kodro, koji se baš i ne može pohvaliti statusom u danskom timu.

Iako je trener Solbakken u prethodna dva mjeseca bio pri odluci da našeg napadača drži podalje od tima, sada ga je odlučio povesti na gostovanje u Bordeaux, gdje bi, kako pišu tamošnji mediji, Kodro mogao dobiti novu priliku.

Unatoč lošoj minutaži selektor Robert Prosinečki je, podsjetimo, uvrstio Kodru na spisak za predstojeće utakmice protiv Turske i Republike Irske.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Podsjetimo, Bordeaux i Kopenhagen se sastaju sutra s početkom u 18:55 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi