Trener Palerma ne računa na Šunjića protiv Intera

Ne konkuriše za utakmicu

Trener Palerma ne računa na Šunjića protiv Intera

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Toni Šunjić je prije nekoliko dana potpisao za Palermo, u koji je stigao na posudbu iz Stuttgarta.

Njegov novi klub već danas igra prvu utakmicu otkako je Šunjić stigao u klub, a protivnik će biti Inter.

Ova utakmica igra se s početkom u 15 sati, a zanimljivo je da se naš reprezentativac nije našao među igračima koji su prijavljeni za meč.

Trener Palerma Eugenio Corini je u izjavi za tamošnje medije obrazložio zbog čega je izostavio Tonija Šunjića iz tima za ovu utakmicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"On je fudbaler koji nam svakako može biti od pomoći u budućnosti, ali želimo biti strpljivi. Ipak nije igrao od oktobra... Šunjić ima dobre fizičke predispozicije, ali potreban mu je kontinuitet", rekao je Corini.

Očekuje se da Toni Šunjić za Palermo debituje 29. januara protiv Napolija u okviru 22. kola Serije A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi