Trener PAOK-a ne računa na Mihojevića

Mladi bh. stoper bi mogao na posudbu

Trener PAOK-a ne računa na Mihojevića

Mladi bh. fudbaler Marko Mihojević je početkom godine napravio veliki transfer iz Sarajeva u PAOK, ali se u Grčkoj za sada nije naigrao.

Mihojević je za PAOK odigrao tek nekoliko prijateljskih utakmica te samo jedan meč u Superligi, a čini se da se ništa nije promijenilo ni s početkom nove sezone budući da sinoć nije konkurisao za utakmicu sa Baselom.

Iako je bio prijavljen za duel sa Švicarcima, Mihojević nije našao svoje mjesto među 18 fudbalera pa je meč posmatrao sa tribina, što je još jedna potvrda da ga trener kluba iz Soluna Razvan Lucescu još uvijek nema u ozbiljnim planovima.

Navodno bi Marko Mihojević mogao ići na posudbu, ali o tome još uvijek nema više informacija. Gledajući iz ove perspektive, za nekoga ko ima tek 22 godina a konstantno sjedi na klupi u velikom klubu, posudba je i najbolja opcija.

Potražite više informacija na temu Super League:

Marko Mihojević je za PAOK potpisao u januaru, a tokom prvih mjeseci u klubu iz Soluna je prvo imao administrativnih problema, a zatim i problema sa povredom. Ugovorom je za grčkog viceprvaka vezan do kraja 2020. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi