Napadač Srbije dobio ponudu iz snova, ali je na ozbiljnom iskušenju

Novac je ogroman, ali...

Napadač Srbije dobio ponudu iz snova, ali je na ozbiljnom iskušenju

Teme:

Napadač reprezentacije Srbije Aleksandar Prijović na stolu ima izuzetno primamljivu ponudu za nastavak karijere, makar ako govorimo o finansijama.

Grčki mediji pišu da je robusni napadač PAOK-a dobio ponudu Al Nasra iz Saudijske Arabije, koji mu nudi trogodišnji ugovor vrijedan ukupno osam miliona dolara.

To je mnogo više novca od onog koji Prijović trenutno zarađuje u Solunu, a na tu cifru se nadovezuju i visoki bonusi.

Ukoliko Aleksandar Prijović prihvati ponudu definitivno će riješiti egzistenciju, ali pitanje je hoće li mu problem predstavljati činjenica da bi se ovim potezom potpuno odaljio od ozbiljnog evropskog fudbala.

Potražite više informacija na temu Super League:

Prijović sa PAOK-om ima ugovor još četiri godine, a spominje se da bi na ime obeštećenja grčki vicešampion trebao zaraditi 10-ak miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi