Pjanić zaigrao za Juventus: Možda nekom nije jasno...

Bianconeri slavili u Bergamu

Pjanić zaigrao za Juventus: Možda nekom nije jasno...

A. Čaušević

Izuzetno važna, ali i teško izvojevana tri boda osvojio je Juventus na gostovanju u Bergamu. 

Domaća Atalanta je igrala sjajno, kreirala je prilike, pravila presing i bila bolji tim sve do posljednjih 15 minuta susreta kada dva gola postiže Gonzalo Higuain, a tačku na i za konačnih 1:3 postavlja Paulo Dybala.

Kompletan susret za Juventus odigrao je i Miralem Pjanić koji nije bio na nivuo te je vidno da su problemi s aduktorom nekoliko posljednjih mečeva ostavili trag na bh. reprezentativca.

Nakon susreta Pjanić se oglasio na Instagramu. Odlični veznjak je današnji susret s Atalantom opisao u jednoj rečenici.

"Možda nekom nije jasno, ali ko se bori za vrh posljednjih godina u Bergamo dolazi da igra direktan okršaj", napisao je Pjanić te dodao:

"Tri izuzetno teška boda, ali ne samo zato što su natopljena vodom", aludiravši na to što je tokom cijelog susreta padala jaka kiša.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Pjanke igrao si 5 dobri utakmica za reprezentaciju a u 55 nismo primjetili da si igrao
4 1
BJB1
Zar nisi bio povrijedjen?!!!!!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi